SIMPLU ȘI RAPID

În 3 pași simpli aveți TIMP și BANI câștigați.

1. Salvezi proiectul în format PDF.
2. Încarci proiectul în aplicația noastră on-line și în cel mai scurt timp ai proiectul pe birou îndosariat, în numărul de exemplare dorit și gata verificat!
3. Semnezi și stampilezi proiectul.


Să detaliem:

PASUL 1

În general toate aplicațiile au opțiunea de a exporta documentul în format PDF, fie că ne referim la procesatoare de text (ex. Word) fie la aplicații de proiectare (ex. AutoCAD). O altă metodă este utilizarea unei imprimante virtuale PDF. Mai multe detalii puteți găsi aici.
Astfel, la finalizarea lucrării salvați documentul în format PDF.
Pentru alte documente deja existente (cum ar fi legitimații, autorizații, acord de acces, etc.) scanați-le în format PDF.

PONT! În interfață aveți o secțiune specială pentru documentele folosite frecvent, astfel odată scanate și încărcate le veți putea accesa oricând fără a mai fi nevoiți să repetați procedeul de scanare!

PASUL 2

În modulul de încărcare al documentelor se va completa un minim de date necesare pentru identificarea proiectului.

ATENȚIE! Completați corect datele în formatul precizat în interfață.
Fiecare document pe fiecare pagina încărcată pe website în contul tău va fi automat înregistrat cu un watermark care conține numele proiectantului, numărul legitimației și numărul proiectului. Este imperativ ca toate aceste date să coincidă cu datele prezente în proiect!

Adăugați documentațiile selectând formatul paginii pe care doriți să fie tipărit documentul (A4, A3, color, alb/negru etc.) și numărul de exemplare al documentului.


Pentru finalizare apăsați butonul „Trimite la verificat”.

PONT! Adăugați și alte documente aferente proiectului (ex. formulare de recepție, devize, etc.). Chiar dacă nu au legătură cu operațiunea de verificare a proiectului, noi vi le vom tipări și aranja în dosar.

PASUL 3

La primirea proiectului vă rămâne doar să semnați și stampilați proiectul.