Despre noi

„O echipă dinamică cu perspectivă largă.”
VERIFICATOR ONLINE este rezultatul unui pateneriat de specialiști cu vastă experiență în domeniul ingineriei instalațiilor. Experți, verificatori de proiecte, proiectanți, ingineri I.T. au ajutat la conturarea și punerea în practică a acestei idei.

VIZIUNEA NOASTRĂ

„Să fie ușor!”
Am studiat de-a lungul timpului activitățile adiacente necesare pentru finalizarea activităților principale pe care le avem. Rezultatul? Timpul pierdut în detrimentul activităților principale este enorm! Acele „mici detalii” secundare reușesc să ne acapareze constant și repetitiv importante resurse de timp, financiare și fizice.
Astfel ne-am creat un scop în rezolvarea, măcar parțială, a acestei probleme, prin înlăturarea obstacolelor pentru proiectanți și companii, bazându-ne pe ajutorul mediului online.

„Nu ne vom opri aici!”
Pas cu pas vom extinde scopul nostru în toate ariile adiacente acestui domeniu pentru a veni în întâmpinarea dumneavoastra cu noi soluții simple și utile.

„Iubim mediul!”
Mai mult, vom contribui prin ideile noastre la prezervarea și îmbunătățirea calității mediului înconjurător și a comunității în care activăm.